Ako rýchlejšie olúpať ovocie a zeleninu? Tento trik vám zmení život

zelenina
Staň sa zdrojom inšpirácie pre svojich priateľov – zdieľaj článok, ktorý ťa zaujal!

Šupka je nielen jedlá, ale aj zdravá. A práve pod ňou sa nachádza veľa vitamínov a minerálov, takže sa jej neoplatí vzdať. Ak sa jej však z nejakého dôvodu chcete zbaviť, oplatí sa vedieť, ako ovocie a zeleninu čo najrýchlejšie olúpať.

Vďaka tomuto jednoduchému triku ušetríte veľa času a vaša príprava jedla bude mimoriadne efektívna.

Nič vás to nestojí, tak prečo si neprečítať aj tento článok?
EÚ ide na tvrdo zakázať obľúbenú vec z obchodov. Už čoskoro!

Ako rýchlejšie olúpať ovocie a zeleninu? Tento trik vám pomôže

Táto metóda nebude fungovať pri všetkých produktoch, ale dá sa úspešne použiť pri šúpaní zemiakov, mrkvy, uhoriek, červenej repy alebo jabĺk.

Všetko, čo potrebujete, je obyčajná škrabka na zeleninu a trochu vynaliezavosti. Stačí jedna zmena, aby ste si všimli efekt. Ako lepšie olúpať zeleninu?

Ako lúpete zeleninu? Najlepší spôsob je pomocou škrabky. Ukazuje sa však, že tento nástroj má neznáme použitie a väčšina ľudí ho celý život používa nesprávne.

Nič vás to nestojí, tak prečo si neprečítať aj tento článok?
Žiak na východe vtrhol do školy s nožom. Dvaja mŕtvi a viacero zranených

Ak sa chcete zbaviť šupky rýchlejšie, stačí zmeniť techniku. Stačí si pozrieť nasledujúce video. Toto krátke video z kuchyne môže zmeniť vaše varenie a určite vám ho výrazne uľahčí.

@clairebanayad

6 million and still counting 😅😅😅

♬ original sound – OneStopChop

Zvyčajne zeleninu lúpeme pohybom zhora nadol. Zatiaľ môžete škrabkou pohybovať bez toho, aby ste ju odtrhli od povrchu plodiny, a to v oboch smeroch. Takto je to oveľa rýchlejšie.

Nezabudnite, že aj keď zeleninu lúpete, mali by ste ju predtým dôkladne umyť. V opačnom prípade sa všetky nečistoty a mikroorganizmy aj tak prenesú na ich povrch pomocou čepele a vašich rúk.


Staň sa zdrojom inšpirácie pre svojich priateľov – zdieľaj článok, ktorý ťa zaujal!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *