Perfektná pomôcka, ktorá vám v kuchyni ušetrí ďalšie dôležité eurá

intro 1647276309

Internet je plný trikov, ako si uľahčiť život. Keď som sa dozvedela tento kuchynský trik, začala som ho hneď používať. Týmto spôsobom som prestala kupovať jeden výrobok a podarilo sa mi ušetriť trochu peňazí.

Myslím, že každý, kto rád trávi čas v kuchyni, miluje aj rôzne patenty na zjednodušenie alebo skvalitnenie prípravy jedla. Najlepšie sú tie, ktoré si nevyžadujú špeciálnu cestu do obchodu alebo objednávanie efektných pomôcok. Trik, o ktorom sa vám chystám napísať, je jedným z nich. Upozorňujem vás – nikto sa oň nepýtal, ale každý ho potrebuje.

Nikto ho nežiadal, ale každý ho potrebuje.

V čase, keď ceny všetkého prudko stúpli, ľudia, ktorí veľa varia a pečú, vo veľkej miere trpia. Bolí najmä to, že zdraželi najmä základné výrobky. Najdrahšie sú olej, múka alebo cukor. Práve patent na tento posledný výrobok vám dnes prinášam.

Ak používate cukor, jeho kúpe sa nevyhnete, ale môžete si výrazne uľahčiť život, ak budete často používať kryštálový cukor.

Kilo obyčajného cukru stojí v súčasnosti približne 1,40€, za kilo práškového cukru zaplatíte najmenej 1,60€. Ale čo ak môžeme ušetriť a nekupovať ten druhý? Veď ide o to isté, len jemnejšie mleté. Okrem toho takto môžete prášok použiť napríklad práve na vafle, šišky alebo iné dezerty.

Za zmienku stojí aj to, že práškový cukor – pokiaľ doň neboli pridané špeciálne látky – sa ľahko zhlukuje, takže sme nútení vyťahovať sitko aj lyžicu. A načo to, keď si ľahko vystačíme s jedným zariadením, ktoré má väčšina z nás v kuchyni – a aj keby nie, stojí doslova pár centov.

Patent rovnako krásny ako tieto dezerty

Áno, v obchodoch môžeme dostať špeciálne mlynčeky na mletie práškového cukru. Ale postačí nám aj obyčajný mlynček na soľ. Stačí doň nasypať obyčajný cukor a pomlieť ho priamo nad dezertom alebo do misky. Doslova chvíľka práce, pár pohybov a máme hotový prášok. Nie je to krásne vo svojej jednoduchosti? Odkedy som sa tento trik naučila, používam ho pravidelne a skutočne mi zefektívnil prípravu dezertov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *