Bývalý kuchár v McDonald´s prezradil, kedy sem radšej nemáte chodiť jesť

pexels samuel figueroa 5186884
Staň sa zdrojom inšpirácie pre svojich priateľov – zdieľaj článok, ktorý ťa zaujal!

Bývalý zamestnanec známeho reťazca rýchleho občerstvenia prezradil tajomstvo a naznačil, v akých časoch je lepšie odpustiť si návštevu McDonald’s. Pomôže vám to vyhnúť sa radom a nevystavovať vašu trpezlivosť skúške.

Je len málo ľudí, ktorí nikdy nepočuli o McDonald’s. Tento kultový reťazec rýchleho občerstvenia má v súčasnosti približne 38 000 prevádzok vo viac ako 100 krajinách na všetkých kontinentoch okrem Antarktídy.

Na Slovensku sa nachádzajú desiatky reštaurácií, vďaka čomu je značka rozhodne silne prítomná vo verejnom priestore. Zlaté oblúky lákajú vodičov na cestách, mnohokrát sa tu zastavujú aj školské výlety a vždy, keď sa v ponuke objaví obľúbený burger, v reštauráciách sa tvoria obrovské rady. Hoci ide o reštauráciu rýchleho občerstvenia, sú určité časy počas dňa, keď je lepšie sa jej vyhnúť. Teda ak neradi stojíte vo veľkých radoch.

Nič vás to nestojí, tak prečo si neprečítať aj tento článok?
Po celom Taliansku sú zemetrasenia. Zaznamenali ich tam až šesť

Zamestnanec McDonald’s sa delí o poznatky

Tik Tok sa rýchlo stal jednou z najpopulárnejších aplikácií, v ktorej si takmer každý nájde miesto pre svoju kreativitu. Aj keď tam samozrejme nechýba nezáživný alebo dokonca škodlivý obsah, dokáže byť celkom slušnou baňou vedomostí a miestom na zdieľanie skúseností. Dokonca aj tých gastronomických. Bývalý zamestnanec McDonald’s sa na internete podelil o tip, ktorý vám pomôže vyhnúť sa veľkým radom a dlhému čakaniu na sendvič.

Nič vás to nestojí, tak prečo si neprečítať aj tento článok?
Ukrajinci vykonali najväčší dronový útok v histórii sveta. Rusom spôsobili ohnivé peklo

Vďaka TikToku bývalého šéfkuchára McDonald’s Mika Haracza vieme, že 10:30 je najrušnejším časom v reštaurácii a pravdepodobne aj najhorším časom na návštevu. Prečo práve táto hodina? Je to moment, keď sa raňajkové menu mení na klasickú ponuku.

Problémom je, že všetky zariadenia sú rovnaké a raňajkové menu sa často mení na obedové. To znamená, že vo fritézach sa už nepripravujú zemiakové placky, ale hranolky. Grily majú rôzne časy a teploty…. Obsluha sa niekedy mení… Takže všetky tieto zmeny sa dejú, zatiaľ čo reštaurácia je čoraz vyťaženejšia“ vysvetlil šéfkuchár Mike vo filme

Nič vás to nestojí, tak prečo si neprečítať aj tento článok?
Najdrahší pes sveta: Vlčí hybrid Cadabomb Okami stál viac ako 5 miliónov eur

Má to svoje výhody

Na jednej strane sa potom musíte pripraviť na to, že na svoju objednávku budete dlho čakať. Na druhej strane však môžete zistiť, že pripravované jedlo je ešte čerstvejšie ako zvyčajne. Ak však nie ste fanúšikom čakania a chcete si dať rýchly obed, je lepšie hodinu počkať a počkať, kým sa reštaurácia opäť rozbehne.


Staň sa zdrojom inšpirácie pre svojich priateľov – zdieľaj článok, ktorý ťa zaujal!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *